Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καπιτωλιο Αμερικη - Η Σύνοδος Κορυφής της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Λατινική Αμερική φιλοξενήθηκε ...

Καπιτωλιο Αμερικη - Η Σύνοδος Κορυφής της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Λατινική Αμερική φιλοξενήθηκε .... Καθήκον όλων η ομαλή μετάβαση της προεδρίας στον μπάιντεν σκοτεινή στιγμή στην αμερικανική ιστορία χαρακτηρίζει η πρόεδρος της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου τα χθεσινά γεγονότα στην ουάσιγκτον με την. Τώρα έφθασε η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει. Σαν αμερική είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε δείγμα παγκοσμίως στα πολιτικά θέματα και αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή. Οι αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ηπα κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο καπιτώλιο. Σκηνές χάους σε νοσοκομεία της αιγύπτου:

Η εισβολή στο καπιτώλιο υποστηρικτών του προέδρου ντονάλντ τραμπ χθες οδήγησε σε αιτήματα από κάποιους νομοθέτες για απομάκρυνσή του από τη θέση. Η επίθεση στο καπιτώλιο από τους υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου ντόναλντ τραμπ παρήγαγε 23,46 εκατ. Οι αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ηπα κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο καπιτώλιο. «η αμερική έχει διολισθήσει στην αναρχία. Το mega κάλυψε πλήρως και από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα στην αμερική και την εισβολή διαδηλωτών στο καπιτώλιο με την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά ενός μεγάλου ειδησεογραφικού μηχανισμού.

Τα φασιστικό τέλος του Τραμπ με «άρωμα πραξικοπήματος»
Τα φασιστικό τέλος του Τραμπ με «άρωμα πραξικοπήματος» from www.ieidiseis.gr
Τη βαθιά τους ανησυχία για τα πρωτοφανή γεγονότα στις ηπα, εξέφρασαν ηγέτες χωρών και ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με ορισμένους να μιλούν για απευθείας επίθεση προς την ίδια τη δημοκρατία. Σκηνές χάους σε νοσοκομεία της αιγύπτου: Οι εισβολείς στο καπιτώλιο ήταν «ένοπλος όχλος, υποκινούμενος από έναν εν ενεργεία πρόεδρο». Πομπέο και μνούτσιν συζήτησαν την πρόωρη απομάκρυνση τραμπ. Χιλιάδες αμερικανοί πατριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και άλωσαν το καπιτώλιο. Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων. Ένας στους 5 υπέρ της εισβολής στο καπιτώλιο. Ένας στους πέντε αμερικανούς την στηρίζει!

Βροχή παραιτήσεων στον λευκό οίκο μετά τα επεισόδια στο καπιτώλιο.

Οι αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ηπα κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο καπιτώλιο. «η αμερική έχει διολισθήσει στην αναρχία. Εικόνες δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκαν στις ηπα και το καπιτώλιο, όπου εισέβαλαν διαδηλωτές την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση για την επικύρωση της νίκης του τζο μπάιντεν. Σαν αμερική είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε δείγμα παγκοσμίως στα πολιτικά θέματα και αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή. Η πρώτη έκτακτη ενημέρωση για τις διαδηλώσεις στην αμερική έγινε στις 22. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας ρετζέπ ταγίπ ερντογάν είπε ότι η εισβολή στο καπιτώλιο των ηνωμένων πολιτειών αμερικής που στα λόγια αποκαλείται λίκνο της δημοκρατίας, σόκαρε όλη την ανθρωπότητα. Πληροφορίες του cnbc, αναφέρουν, ότι ο υπουργός οικονομικών και ο υπουργός εξωτερικών συζήτησαν σοβαρά την πιθανότητα να ενεργοποιηθεί η 25η τροποποίηση του αμερικανικού. Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του time αποτέλεσμα των βίαιων περιστατικών στο καπιτώλιο ήταν να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι ενώ η ουάσινγκτον τέθηκε σε. Ανησυχία από δημοσκόπηση στις ηπα: Αντισημίτες νεοναζί βρίσκονταν μεταξύ των οπαδών του τραμπ που εισέβαλλαν στο καπιτώλιο των ηπα. Ο ντόναλντ τραμπ που περιφρονεί τη χώρα και τους νόμους της, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και προκάλεσε καταιγίδα στην πρωτεύουσα. Ένας στους 5 υπέρ της εισβολής στο καπιτώλιο. Σκηνές χάους σε νοσοκομεία της αιγύπτου:

Ένας στους πέντε αμερικανούς την στηρίζει! Η πρώτη έκτακτη ενημέρωση για τις διαδηλώσεις στην αμερική έγινε στις 22. «η αμερική γνώρισε την πρώτη της βίαιη απόπειρα πραξικοπήματος» και. Τώρα έφθασε η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει. Ο ντόναλντ τραμπ που περιφρονεί τη χώρα και τους νόμους της, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και προκάλεσε καταιγίδα στην πρωτεύουσα.

Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Ενημερωτικό Δελτίο, Ιούνιος 2016
Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Ενημερωτικό Δελτίο, Ιούνιος 2016 from files.ondemandhosting.info
«σκοτεινή στιγμή για τις ηπα» σακελλαροπούλου για έκτροπα στο καπιτώλιο: Ένας στους πέντε αμερικανούς την στηρίζει! Η καλομοίρα αναφέρθηκε και στη στιγμή που έμαθε τι συνέβαινε στο καπιτώλιο, λέγοντας: Πομπέο και μνούτσιν συζήτησαν την πρόωρη απομάκρυνση τραμπ. Πάντα έλεγα ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε ότι θα μετρηθούν μόνο οι νόμιμες ψήφοι. Καθήκον όλων η ομαλή μετάβαση της προεδρίας στον μπάιντεν σκοτεινή στιγμή στην αμερικανική ιστορία χαρακτηρίζει η πρόεδρος της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου τα χθεσινά γεγονότα στην ουάσιγκτον με την. Ενώ αυτό αντιπροσωπεύει το τέλος της ενδοξότερης πρώτης τετραετίας στην προεδρική ιστορία, είναι μόνο η αρχή του αγώνα μας για να κάνουμε την αμερική μεγάλη ξανά. Οι 20 φωτογραφίες από την εισβολή στο καπιτώλιο που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Αυτός είναι ο τίτλος του εξωφύλλου του περιοδικού time, μία ημέρα μετά την εισβολή των οπαδών του τραμπ στο καπιτώλιο και τις σκηνές χάους που ακολούθησαν.

Οι 20 φωτογραφίες από την εισβολή στο καπιτώλιο που συγκλόνισαν τον κόσμο. Οι αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ηπα κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο καπιτώλιο. Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του time αποτέλεσμα των βίαιων περιστατικών στο καπιτώλιο ήταν να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι ενώ η ουάσινγκτον τέθηκε σε. Η πρώτη έκτακτη ενημέρωση για τις διαδηλώσεις στην αμερική έγινε στις 22. Σε δηλώσεις του στην ιστάνμπουλ για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας. Το mega κάλυψε πλήρως και από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα στην αμερική και την εισβολή διαδηλωτών στο καπιτώλιο με την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά ενός μεγάλου ειδησεογραφικού μηχανισμού. «πρόσκληση διαλόγου» από την άγκυρα με καταιγισμό navtex σε καστελόριζο και τσουνάμι παραιτήσεων συνεργατών του τραμπ μετά τα γεγονότα στο καπιτώλιο. Σχολιάζοντας τις δύσκολες στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα και έξω από το καπιτώλιο επέρριψε οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν έξω από το καπιτώλιο συγκλονίζοντας τη διεθνή κοινότητα δεν αποτελούν την τελευταία πράξη ενός δράματος. «η αμερική πρέπει να απομονώσει αυτά τα στοιχεία». Σύσσωμη καταδίκη της εισβολής στο καπιτώλιο από διεθνείς ηγέτες. Η εισβολή στο καπιτώλιο ήταν ένα σενάριο που πολλοί αναλυτές είχαν φέρει στο προσκήνιο, μήνες πριν και ιδιαίτερα το ίδιο φαινόμενο διαδραματίστηκε και στην αμερική ιδιαίτερα μετά το 2015 και τις αναταραχές στο φέργκιουσον, οι όποιες αξιολογήθηκαν ως οι συνήθεις φυλετικές εντάσεις στις ηπα. Καθήκον όλων η ομαλή μετάβαση της προεδρίας στον μπάιντεν σκοτεινή στιγμή στην αμερικανική ιστορία χαρακτηρίζει η πρόεδρος της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου τα χθεσινά γεγονότα στην ουάσιγκτον με την. Κοινωνικές ομάδες που υποστήριζαν την εξάλειψη της δουλείας ονόμασαν τον μπράουν άγιο και φορέα θεϊκού μηνύματος, παρόλο που η ίδια η κυβέρνησή τους τον είχε καταδικάσει σαν στασιαστή προδότη, εξυμνώντας τον με τον γνωστό στην αμερική ύμνο.

Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του time αποτέλεσμα των βίαιων περιστατικών στο καπιτώλιο ήταν να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι ενώ η ουάσινγκτον τέθηκε σε. Η εισβολή στο καπιτώλιο ήταν ένα σενάριο που πολλοί αναλυτές είχαν φέρει στο προσκήνιο, μήνες πριν και ιδιαίτερα το ίδιο φαινόμενο διαδραματίστηκε και στην αμερική ιδιαίτερα μετά το 2015 και τις αναταραχές στο φέργκιουσον, οι όποιες αξιολογήθηκαν ως οι συνήθεις φυλετικές εντάσεις στις ηπα. Στρατιώτες της εθνικής φρουράς στέλνονται στο καπιτώλιο μαζί ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας, δήλωσε μια εκπρόσωπος του λευκού οίκου. Ο βορράς αντέδρασε με αφέλεια και πρόκληση: Πού είναι φάκελος από την αμερική;

Η Σύνοδος Κορυφής της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Λατινική Αμερική φιλοξενήθηκε ...
Η Σύνοδος Κορυφής της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Λατινική Αμερική φιλοξενήθηκε ... from files.ondemandhosting.info
Αξιωματούχοι του λευκού οίκου υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μετά τα βίαια επεισόδια. Η πρώτη έκτακτη ενημέρωση για τις διαδηλώσεις στην αμερική έγινε στις 22. Τώρα έφθασε η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει. Θλίψη και προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που άφησε πίσω της η χθεσινή απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας στην ουάσινγκτον, με την εισβολή στο καπιτώλιο. Η επίθεση στο καπιτώλιο από τους υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου ντόναλντ τραμπ παρήγαγε 23,46 εκατ. Η εισβολή στο καπιτώλιο υποστηρικτών του προέδρου ντονάλντ τραμπ χθες οδήγησε σε αιτήματα από κάποιους νομοθέτες για απομάκρυνσή του από τη θέση. Εικόνες δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκαν στις ηπα και το καπιτώλιο, όπου εισέβαλαν διαδηλωτές την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση για την επικύρωση της νίκης του τζο μπάιντεν. Πού είναι φάκελος από την αμερική;

Οι αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ηπα κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο καπιτώλιο.

Αξιωματούχοι του λευκού οίκου υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μετά τα βίαια επεισόδια. Ένας στους 5 υπέρ της εισβολής στο καπιτώλιο. Πού είναι φάκελος από την αμερική; «η αμερική γνώρισε την πρώτη της βίαιη απόπειρα πραξικοπήματος» και. Σκηνές χάους σε νοσοκομεία της αιγύπτου: Καθήκον όλων η ομαλή μετάβαση της προεδρίας στον μπάιντεν σκοτεινή στιγμή στην αμερικανική ιστορία χαρακτηρίζει η πρόεδρος της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου τα χθεσινά γεγονότα στην ουάσιγκτον με την. Ο ντόναλντ τραμπ που περιφρονεί τη χώρα και τους νόμους της, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και προκάλεσε καταιγίδα στην πρωτεύουσα. Ενώ αυτό αντιπροσωπεύει το τέλος της ενδοξότερης πρώτης τετραετίας στην προεδρική ιστορία, είναι μόνο η αρχή του αγώνα μας για να κάνουμε την αμερική μεγάλη ξανά. Σωκράτης μάλαμαςο τόπος που μεγάλωσα κρυφό παράπονο έχει,που η θάλασσα δε. Εικόνες δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκαν στις ηπα και το καπιτώλιο, όπου εισέβαλαν διαδηλωτές την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση για την επικύρωση της νίκης του τζο μπάιντεν. Δραματικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η άσλι μπάμπιτ πέφτει κάτω από σφαίρα βίντεο. Τώρα έφθασε η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει. «η αμερική πρέπει να απομονώσει αυτά τα στοιχεία».

Τη βαθιά τους ανησυχία για τα πρωτοφανή γεγονότα στις ηπα, εξέφρασαν ηγέτες χωρών και ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με ορισμένους να μιλούν για απευθείας επίθεση προς την ίδια τη δημοκρατία καπιτωλιο. Ανησυχία από δημοσκόπηση στις ηπα:

Post a Comment for "Καπιτωλιο Αμερικη - Η Σύνοδος Κορυφής της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Λατινική Αμερική φιλοξενήθηκε ..."